Office 2016 mac

Wil je meer over office 2016 mac weten? Microsoft heeft in 2015 een nieuwe versie van office voor Mac uitgebracht. Na 4 maanden beta test is de software eindelijk officieel beschikbaar gemaakt voor 365-abonnees. Het pakket bestaat uit Excel, Word, Powerpoint, Outlook en OneNote.

Office 2016 is volledig opnieuw ontworpen en is nu 100 procent Retina. Ook is er ondersteuning voor multitouch en volledig scherm van OS X Yosemite. Microsoft belooft dat documenten op Mac en Windows er nu ├ęcht hetzelfde uitzien en er geen opmaak meer verloren gaat. De indeling van het lint komt nu ook overeen met die van de Windows-versie.

Overstappen naar office 2016 mac

Het overstappen naar office 2016 mac is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook studenten maken zeker de juiste beslissing wanneer ze office 2016 kopen. Het systeem is snel, werkt handig en makkelijk. Zelfs na de release van office 365, wordt office 2016 nog steeds meer gedownload en gebruikt.

Office 2016 kopen hoeft niet lang te duren. Een office upgrade kopen of een office 2016 mac productkey kopen, kan ook eenvoudig bij de grootste online shops in Nederland. Wil je office 2016 mac kopen? Wacht hier dan niet langer mee! Office 2016 kopen heeft bij vele mensen een glimlach op hun gezicht getoverd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *